Chladící box autochladnička do auta MALATEC 29L

Chladící box autochladnička do auta MALATEC 29L
autolednice.jpg
autochladnicka-29l.jpg
turisticka-lednice.jpg

Přenosná turistická lednička 29L coolbox MALATEC 12/220-240 V Dokonalá turistická chladnička 2 v 1! To je nejen skvělé zařízení, díky němuž si můžete užívat chlazených nápojů

Cena s DPH:1 499 Kč
Cena bez DPH:1 239 Kč
Cena: 1 499 Kč
Již není v prodeji
Kód produktu5901785361469|MAX
Barva šedá.
PŘENOSNÁ TURISTICKÁ LEDNIČKA 29L COOLBOX MALATEC 12/220-240 V
Dokonalá turistická chladnička 2 v 1! To je nejen skvělé zařízení, díky němuž si můžete užívat chlazených nápojů např. v chatce v kempu. To je také ideální lednička do auta.
A to vše díky vestavěným DVĚMA druhům elektrických zásuvek! Díky zásuvce na zapojení přívodní šňůry do sítě 220-240 V a díky zásuvce na kabel do zapalovače v autě máte možnost volby a takřka neomezené možnosti! Dlouhé přívodní šňůry poskytují komfort používání. Lednička má mřížku, díky níž můžeme vnitřek rozdělit na poloviny, aby se věci v ní uložené nepromíchaly – např. jídlo zvlášť a nápoje zvlášť atp.
Není nic příjemnějšího, než si vyjet na výlet za město. Akorát co dělat s jídlem, zmrzlinou a nápoji, když je venku vedro? Řešením je turistická lednička!
Lednička je solidní, dobře provedená z pevné umělé hmoty. Díky držadlu ji lze pohodlně přenášet. Chladnička se snadno udržuje čistá.
Jedná se o multifunkční zařízení s obrovskými možnostmi!
Ledničku lze používat zároveň s chladicími náplněmi, což zvýší její účinnost.
Lednička chladí o 12 až 16 stupňů pod teplotu okolí (počítáno při průměrné vnější teplotě 25 stupňů C). 
 
Díky ledničce si lze užívat ideálně čerstvých produktů v každou roční dobu. Dokonalá na táboření, k táboráku nebo na piknik.
Doporučuje se profesionálním řidičům – lednička zapojená do zásuvky zapalovače bude dokonale chladit nápoje během veder.
E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 1498Kč)
Antispam: 5 + 1 =