Dual Sim Cutter - kleště, řezačka microSIM a nanoSIM karet, černá

Dual Sim Cutter - kleště, řezačka microSIM a nanoSIM karet, černá-46%
cze-pm-wycinarka-kart-sim-w7485-13237-4.jpg

Popis Dual Sim Cutter - kleště, řezačka microSIM a nanoSIM karet Již vás nebaví řešit jaký formát SIM karty zrovna potřebujete do tohoto typu mobilního telefonu nebo tohoto smartphonu případně tabletu? Řešením je skvělá řezačka na SIM karty Dual Sim Cutte

Cena s DPH:179 Kč
Cena bez DPH:148 Kč
Původní cena:330 Kč
Cena: 179 Kč
Již není v prodeji
Kód produktu655664|SA

Popis Dual Sim Cutter - kleště, řezačka microSIM a nanoSIM karet
Již vás nebaví řešit jaký formát SIM karty zrovna potřebujete do tohoto typu mobilního telefonu nebo tohoto smartphonu případně tabletu? Řešením je skvělá řezačka na SIM karty Dual Sim Cutter, která snadno zajistí tzv. Vše v jednom.
 
Ano kleště Dual Sim Cutter obsahují totiž dvojitý vyřezávač na dva formáty SIM karet. Jedná se konkrétně o menší formát microSIM kartu a ještě menší nanoSIM kartu. Pravý vyřezávač nůžek Dual Sim Cutter Vám vysekne z klasického formátu SIM karty (miniSIM), dnes asi nejpoužívanější, microSIM kartu. Zatímco levá strana Vám vyřízne z formátu microSIM ještě menší nanoSIM kartu, používanou především v nejnovějších zařízeních od značky Apple.
 
Princip vyřezávačky Dual Sim Cutter je jednoduchý, funguje jako klasická děrovačka nebo-li kleště, vsunete SIM kartu, scvaknete a vypadne Vám požadovaný formát. Navíc v balení kleští Dual Sim Cutter najdete všechny tři redukce, na všechny formáty zmíněných SIM karet. Adaptér z microSIM na miniSIM, z nanoSIM na miniSIM a z nanoSIM na microSIM. Kompletnost balení doplní jedno hrotový nástroj pro vyjmutí SIM karty z bočních dvířek mobilního telefonu.
 
Vyřezávačka Dual Sim Cutter je vynikající nástroj poskytující univerzální řešení v co možná nejkvalitnějším dílenským zpracování.
 
Vlastnosti vyřezávačky Dual Sim Cutter:
Kleště jsou vyrobeny z kvalitní odolné oceli s krásnou černou povrchovou úpravou.
Řezačka obsahuje dvojitý výsek a funguje v podstatě na principu klasické děrovačky.
Z formátu miniSIM vytvoří microSIM a z formátu microSIM poté vytvoří nanoSIM.
Možnost redukce na jakýkoliv formát, díky přiloženým adaptérům SIM karet.
Plně nahrazuje kleště výrobů jako jsou Noosy, Baku, Muvit, 4smarts, Jakemy apod.
 
Obsah balení: vyřezávací kleště Dual Sim Cutter, adaptér microSIM/miniSIM, adaptér nanoSIM/miniSIM, adaptér nanoSIM/microSIM, jedno hrotový PIN nástroj pro vyjmutí SIM karty, popis funkce na zadním potisku přebalu.
E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 178Kč)
Antispam: 8 + 7 =