EP LINE Nocto netopýří puberťák

EP LINE Nocto netopýří puberťák
nocto-netopyri-pubertak.jpg

Nocto je takový netopýří puberťák. Rád jen tak lelkuje, rád poslouchá muziku, spí, ale také si rád hraje a miluje tmu. Opatrně ho probuďte a zjistěte, jakou má náladu. Nocto se umí nejenom dobře bavit, ale umí být i parádně rozmrzelý a protivný. Má přes

Cena s DPH:1 190 Kč
Cena bez DPH:983 Kč
Cena: 1 190 Kč
Již není v prodeji
Kód produktu2976|NOC
Nocto je takový netopýří puberťák. Rád jen tak lelkuje, rád poslouchá muziku, spí, ale také si rád hraje a miluje tmu.
 
Opatrně ho probuďte a zjistěte, jakou má náladu.
 
Nocto se umí nejenom dobře bavit, ale umí být i parádně rozmrzelý a protivný.
Má přes 50 interaktivních funkcí.
Umí se projevit šesti náladami, můžete ho přepnout do šesti různých módů.
Chcete-li uložit Nocta ke spánku, zavěste ho na jeho hrazdu hlavou dolů. Bojíte se tmy? Nevadí, Nocto vás bude celou noc střežit.
 
Jakmile vnikne do vašeho pokoje nezvaný host, netopýr spustí alarm.
Když mu pustíte muziku, začne tančit. Ale pozor, pokud se mu váš výběr nelíbí, dá to jasně najevo.
Nocto si také rád hraje. Můžete si s ním zahrát hned čtyři hry.
Své pocity a nálady dává najevo různou barvou očí a světel na křídlech.
Netopýr také hýbe křídly a můžete s ním třeba létat. Nocto bude hýbat křídly a užívat si to, ale pokud s ním budete dělat moc vzdušných salt, začne být nespokojený a pořádně naštvaný.
 
Seznamte se s Noctem a staňte se přáteli.
 
Balení obsahuje: netopýra, hrazdu a návod. 
Věk: 6+
 

NOCTO puberťák a jeho funkce:

Po zapnutí se uvede do play modu.

NOCTO Menu Mód / Noctos Menu Mode

Pro vstup do Noctova módů stiskněte a podržte po dobu 3 vteřin tlačítko na břiše. Když začnou blikat jeho světla, stiskněte tlačítko na břiše k výběru módu.

Po vybraném módu stiskněte tlačítko na hlavě.

Kdykoli pro změnu módu stiskněte tlačítko na břiše a chvíli ho podržte dokud jeho světla nezačnou blikat – to je hlavní menu.

Play Mód / Play mode

NOCTO V Play Módu svítí modře. Stiskněte jeho bříško nebo pohybujte rukama před ním a on se bude smát, mluvit a hrát si. Buďte opatrní a nezlobte ho příliš nebo se rozlobí a dá vám to najevo červenými světly.

Hrací Mód / Game mode

V hracím módu jsou NOCTOVA světla fialová. Stejně jako v Menu Módu stiskněte bříško k výběru jeho her. Pro výběr hry stiskněte tlačítko na hlavě.

Zeptej se NOCTA / Ask Nocto

Zeptej se na jakoukoliv otázku a on odpoví ano, ne nebo možná ukáže symbol v očích. Stiskněte jeho bříško a nahlas mu položte otázku. NOCTO bude poslouchat, zamyslí se a odpoví. Pro další otázku opět stiskněte bříško.

Kámen, nůžky, papír / Rock Paper Scissors

Zahraj si s NOCTEM „Kámen, nůžky, papír“, stiskněte tlačítko na břiše a zvolte tento mód. Jakmile se vlevém oku rozsvítí otazník, jste na tahu. Stisknutím tlačítka na břiše si vyberte kámen, nůžky nebo papír a výběr potvrďte tlačítkem na hlavě. Kdo vyhraje, ty nebo NOCTO ? Stisknutím bříška opakujete hru.

Chytni stejné ovoce / Fruit Bat Fruit Machine

Stisknutím tlačítka na bříšku NOCTO vybere druh ovoce v jednom ze svých očí a po opakovaném stisknutí bříška se snažte chytit stejný symbol ovoce. Vyhráli jste ? Stisknutím bříška opakujete hru.

Máš dobrý postřeh ? / Snap

NOCTO miluje hru na postřeh, můžeš si sním zahrát. Stisknutím bříška zvolte tuto hru a v jeho očích se začnou zobrazovat symboly. Je na tobě zda chytneš dva stejné !

Hlídací mód / Protect Mode

V hlídacím módu jsou NOCTOVA světla červená. Baví ho hlídat tvůj pokoj a ozvat se při narušení tvého prostoru. K aktivaci jeho senzorů stiskni tlačítko na hlavě, NOCTO začne odpočítávat a poté jsou jeho senzory aktivní. Jakmile zaznamená narušení prostoru spustí alarm. K deaktivaci alarmu stiskni tlačítko na hlavě dvakrát. V případě delšího nenarušení prostoru může NOCTO usnout a bude nutné znovu reaktivovat hlídací mód.

Létací mód / Flying Mode

V lítacím módu jsou NOCTOVA světla zelená. Jakmile je připraven k letu můžeš ho uchopit a začít s ním létat. NOCTO miluje létání, ale jakmile udělá více salt, může začít cítit nevolnost a projevuje to mrzutostí. Také je mrzutý když s ním létáš delší dobu a bude chtít nechat odpočinout svá křídla. Může se z tohoto módu sám přepnout do hracího módu.

Hudební Mód / Music Mode

V hudebním módu jsou NOCTOVA světla oranžová. Můžete mu pouštět hudbu a on bude poslouchat, blikat a tančit do rytmu (ujistěte se, že je hudba dostatečně blízko a nahlas). NOCTO ti dá najevo zda se mu hudba líbí či ne. NOCTO umí pustit i svoji hudbu a tancovat na ni. Stiskni tlačítko na břiše nebo hlavě, NOCTO se naladí nebo pokud ho necháš o samotě začne být znuděný, sám si pustí hudbu a zatančí si.

Spací Mód / Sleep Mode

Ve spacím módu jsou NOCTOVA světla bílá. NOCTO miluje spánek hlavou dolů na jeho držáku. Má velmi rád svůj spánek, pokud ho budeš budit stisknutím břicha nebo hlavy, může být mrzutý a rozlobený když ho vzbudíš.

NOCTUV držák / Hanger

Sestav držák podle obrázku a upevni ho na pevné bezpečné místo, ne na topení a do koupelny. Po přichycení na držák se ujistěte o správném uchycení nohou podle obrázku. Jakmile nebude správně uchycen, může spadnout a poškodit se. ¨

 

Doporučený věk 6+

Je možné, že pro spuštění bude potřeba vyměnit baterie !

 

E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 1189Kč)
Antispam: 5 + 4 =