FROZEN hudební šperkovnice Anna Elsa

FROZEN hudební šperkovnice Anna Elsa
frozen-hudebni-sperkovnice-ledove-kralovstvi.jpg

Ledové království - Hrací šperkovnice na šperky a tajné poklady. Máš ráda Ledové království a máš spoustu šperků? Do této šperkovnice si můžeš schovat šperky i tajné poklady. Šperkovnice po zmáčknutí tlačítka hraje a princezny se začnou hýbat a "sta

Cena s DPH:699 Kč
Cena bez DPH:578 Kč
Cena: 699 Kč
Již není v prodeji
Kód produktu53167|JAK
Fozen Ledové království - Hrací šperkovnice na šperky a tajné poklady.
Máš ráda Ledové království a máš spoustu šperků? Do této šperkovnice si můžeš schovat šperky i tajné poklady. Šperkovnice po zmáčknutí tlačítka hraje a princezny se začnou hýbat a "stavět sněhuláka". Součástí balení je i krásný třpytivý prsten.
Věk: 3+  
Znáte příběh Ledového království/Frozen?
Nebojácná a věčně optimistická Anna se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu drsného horala Kristoffa a jeho věrného soba Svena, aby nalezla svou sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si nezadají s nejvyššími velehorami světa, mýtickými trolly a legračním sněhulákem Olafem, a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě. Zapojte se do dobrodružství Anny a Elsy s těmito stylovými panenkami. 
E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 698Kč)
Antispam: 9 + 9 =