Gears of War 4 Xbox One

Gears of War 4 Xbox One

Přichází nová sága jedné z nejlépe hodnocených videoherních sérií v historii. Po napadení své vesnice a těsném úniku musí JD Fenix a jeho přátelé Kait a Del zachránit své milované a odhalit původ nového hrůzného nepřítele. Nikdy nebojujte sami Vychutnejte

Cena s DPH:550 Kč
Cena bez DPH:455 Kč
Cena: 550 Kč
Již není v prodeji
Kód produktuGOW4|SM
Přichází nová sága jedné z nejlépe hodnocených videoherních sérií v historii. Po napadení své vesnice a těsném úniku musí JD Fenix a jeho přátelé Kait a Del zachránit své milované a odhalit původ nového hrůzného nepřítele.
Nikdy nebojujte sami
Vychutnejte si kooperativní kampaň pro dva hráče v místním režimu rozdělené obrazovky, ve službě Xbox Live nebo v lokální síti. Druhý hráč může hrát jako Kait nebo Del.
Horde 3.0
Spolu se čtyřmi dalšími hráči bojujte proti vlnám stále silnějších nepřátel. Můžete si vybrat bojovou třídu, zlepšovat své schopnosti a kdekoli na mapě stavět opevnění.
Výbušný děj a možnost hraní ve více hráčích
Utkejte se na internetu v nových i starých známých typech hry, to vše na vyhrazených serverech při rychlosti 60 snímků za sekundu. Díky novému viditelnému systému hodnocení je vytváření hry spravedlivější pro občasné, soutěžní i profesionální hráče.
Předělaná dějová linie a nový způsob hraní
Nové zbraně, pohyby pro boj na blízko a útoky bojovým nožem mění každý kryt v příležitost k útoku.
E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 549Kč)
Antispam: 4 + 9 =