Halo Wars 2 Xbox One

Halo Wars 2 Xbox One

Nejlépe prodávaná strategie v reálném čase (RTS) na konzoli všech dob je zpátky! Hra „Halo Wars 2“ je akčně laděná RTS na dosud největším bojišti univerza Halo. Připravte se stanout v čele armád Spartanů a dalších bojových sil světa Halo, jako jsou Wartho

Cena s DPH:179 Kč
Cena bez DPH:148 Kč
Cena: 179 Kč
Již není v prodeji
Kód produktuHW2|SM
Nejlépe prodávaná strategie v reálném čase (RTS) na konzoli všech dob je zpátky! Hra „Halo Wars 2“ je akčně laděná RTS na dosud největším bojišti univerza Halo. Připravte se stanout v čele armád Spartanů a dalších bojových sil světa Halo, jako jsou Warthogové, Škorpioni nebo nové jednotky. Čeká vás brutální válka proti novému strašlivému nepříteli, frakci jménem Banished.
V tomto dlouho očekávaném pokračování uznávané značky „Halo Wars“ ohrožuje celý svět „Halo“ nový nepřítel. Odvrátit ničivou pohromu a zánik celého lidstva může pouze statečná posádka lodi Spirit of Fire. Ve hře „Halo Wars“ se fanoušci po celém světě znovu vtělí do role velitele a prožijí neuvěřitelnou pouť, během níž podstoupí největší boje v historii světa „Halo“. Vedle výpravné kampaně pro jednoho hráče nabídne titul „Halo Wars 2“ i soutěžní a kooperativní režimy více hráčů2, které byly speciálně vytvořeny s ohledem na nováčky i herní veterány.
Vlastnosti a funkce:
Návrat lodi Spirit of Fire: Ve strhujícím režimu jednoho hráče se znovu setkáte s lodí Spirit of Fire. Kapitán Cutter a jeho posádka bojují s novým nebezpečným nepřítelem, který má v úmyslu ovládnout celou galaxii. Příběh „Halo Wars 2“, který podtrhuje propracovaná grafika a filmová zručnost lidí z Blur Studio, se odehrává ve světě „Halo“ uvrženém do chaosu po událostech v „Halo 5: Guardians“.
Vzestup Atrioxe: Hra „Halo Wars 2“ představuje nového hrozivého padoucha – Altriox je vůdcem nájemné skupiny, která si říká Banished (Vyhoštění). Ta má ve svém arzenálu mnoho tradičních mimozemských zbraní známých fanouškům světa „Halo“, které byly přepracovány a jsou teď mnohem brutálnější, než s čím se UNSC v boji s Covenantem kdy setkalo.
Dosud největší bojiště ve světě „Halo“: Ve hře „Halo Wars 2“ zavítáte na bájný a uměle vytvořený svět známý jako Archa – nejzáhadnější a nejmocnější projekt rasy Forerunner. Archa byla poprvé představena v „Halo 3“, když Master Chief zjistil, že jde doslova o kolébku eponymních světů ve tvaru prstence. Nyní budou mít hráči šanci utkat se o kontrolu nad touto nepředstavitelnou silou.
Nový druh strategie: Série „Halo Wars“ redefinovala na konzolích žánr strategií v reálném čase (RTS) a „Halo Wars 2“ posune laťku evoluce ještě výše díky hybridním režimům zaměřeným na akci a tradiční taktické prvky. Lidé ze studia Creative Assembly („Total War: Rome II, Total War: Shogun 2“) zúročí desítky let svých zkušeností s žánrem RTS a vytvoří hru z univerza „Halo“, která přinese akční podívanou pro nováčky na poli strategií i ostřílené veterány.
Herní režimy pro více hráčů:
Skirmish (sólo a online kooperace): Otestujte své bojové strategie proti umělé inteligenci různé úrovně obtížnosti. Vrhněte se do boje napříč herními režimy s tolika nepřáteli a spojenci řízenými hrou či přáteli, kolik jich jednotlivé módy povolují.
Strongholds (online multiplayer): Strongholds je rychlý herní režim, v němž máte za úkol ve vymezeném čase obsadit a kontrolovat základny. Hráči začínají s vybudovanou základnou a množstvím zdrojů pro rychlé nasazení jednotek do boje. S obsažením další základny se zvyšuje počet jednotek, které hráč může ovládat.
Domination (online multiplayer): V tomto módu stavíte základnu, budujete armádu a bojujete o kontrolu nad mapou a nadvládu nad Archou! Obsaďte různé body na mapě a držte je ve své moci dostatečně dlouho k tomu, abyste vyhráli celou hru. Není zde žádný časový limit. Hra končí v okamžiku, kdy jeden hráč má ve svém držení dostatek bodů, aby klesl odpočet nepřítele na nulu.
Deathmatch (online multiplayer): I v tomto režimu plánujete výstavbu základny a budujete armádu, ale místo o kontrolu mapy bojujete o to, abyste zůstali jedinými přeživšími. Přechytračte své protivníky a poté si udělejte oslavnou párty nad kouřícími troskami jejich domovských základen.
Blitz (sólo a online multiplayer): Zcela nový režim pro více hráčů, který vnáší do série „Halo Wars“ jedinečný přístup k hraní RTS. Další podrobnosti zveřejníme na podzim 2016.
E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 178Kč)
Antispam: 5 + 5 =