MATTEL Barbie Zámek ze sladkého království

MATTEL Barbie Zámek ze sladkého království
mattel-barbie-zamek-ze-sladkeho-kralovstvi.jpg

Vstup do zámku ve Sladkém království Barbie™ Dreamtopia a probuď svět mořských panen, princezen a pohádek k životu. Hrad je inspirovaný kouzelným Sladkým královstvím v Dreamtopii a je plný lahodných překvapení! Obrovský herní set s hradem nabízí 2 různé p

Cena s DPH:1 390 Kč
Cena bez DPH:1 149 Kč
Cena: 1 390 Kč
Již není v prodeji
Kód produktuDYX32|MAT
Vstup do zámku ve Sladkém království Barbie™ Dreamtopia a probuď svět mořských panen, princezen a pohádek k životu. Hrad je inspirovaný kouzelným Sladkým královstvím v Dreamtopii a je plný lahodných překvapení! Obrovský herní set s hradem nabízí 2 různé příběhy. Je zdoben pestrými barvami a typickými detaily všude, kam se podíváš – výklenky, okenicemi a věžičkami.
U různorodých příběhů. Tradiční místnosti, například vstupní hala, jídelna, ložnice a koupelna mají pohádkový nádech. U vstupních dveří vítá hosty zavěšený lustr. V přízemí se v jídelně nachází stůl, dvě židle, dvoje prostírání, punčová mísa a jídlo (vše je součástí!). Na poličce na zdi je položený nádherný dort, který je snad dokonce škoda sníst.
Mezi poschodími lze přecházet pomocí barevných točitých schodů, nebo je možné jet výtahem, který děti jednoduše posouvají nahoru a dolů. V ložnici v patře se zdají jen ty nejsladší sny. Nechybí v ní úžasná postel s nebesy, závěsy, skříň s ramínky a úložné skříňky. Blankytně modrý bazén je odnímací, ale díky němu se ještě více ponoříš do zábavy. Děti mohou snít o nových dobrodružstvích – v domě je tolik místností, které lze objevovat a mnoho příběhů, které lze vyprávět!
 
Sesbírej všechny panenky a doplňky ze Sladkého království Barbie Dreamtopia, zaplň celý dům a uhas svou chuť na sladké.
 
Balení obsahuje:
 
Hrad ze Sladkého království Barbie Dreamtopia
Odnímatelnou vanu / bazén
Stůl
2 židle
Postel
Menší doplňky, jako například nebesa, ramínka a prostírání na stůl
Technické parametry:
 
Materiál: Plast
Vhodné pro děti od 3 let

 

E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 1389Kč)
Antispam: 4 + 1 =