Rainbow High Fashion panenka Violet Willow

Rainbow High Fashion panenka Violet Willow
rainbow-high-fashion-violet-willow-2.jpg

Violet Willow je jednou z panenek řady Fashion Doll MGA LOL Surprise, která přináší panenky ve stylových outfitech a módní obuvi. Tentokrát je laděná celá do červené barvy. Její dlouhé řasy a bohaté zvlněné vlasy lze kartáčovat. Panenka má ohebné končetin

Cena s DPH:999 Kč
Cena bez DPH:826 Kč
Cena: 999 Kč
Již není v prodeji
Kód produktu569602E7C|MGA
Violet Willow je jednou z panenek řady Fashion Doll, která přináší panenky ve stylových outfitech a módní obuvi. Tentokrát je laděná celá do červené barvy. Její dlouhé řasy a bohaté zvlněné vlasy lze kartáčovat. Panenka má ohebné končetiny, takže převlékání a stylizování bude hračka. V balení najdeš i stojánek, do kterého můžeš panenku umístit a kdekoliv si ji vystavit.
Fashion panenky v barvách duhy mají nádherné dlouhé česatelné vlásky a dlouhé řasy. Mají skvělý styl. V balení najdeš extra outfit a spoustu doplňků.
Panenky zaručeně potěší naprostou většinu malých holčiček. Kterou holčičku by nebavila hra s panenkami? Převlékání, sehrávání scének nebo aranžování domečku pro panenky je přeci zábava! Panenka je dárek, který udělá radost každé malé slečně, princezně nebo mamince.
Rozměry balení (š v h): 32 x 33 x 18cm
Materiál: plast, textil
Obsah balení: panenka, 2 outfity, módní doplňky (náušnice, kabelka, boty…), hřeben na vlasy, ramínka na šaty, stojánek na panenku
Cena je uvedena za 1 balení - sadu hračky
Hračka je vhodná pro děti od 5 let
E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 998Kč)
Antispam: 8 + 4 =