Malatec 7914 Zahradní párty stan 3 x 9 m + 8 bočních stěn zelený

Malatec 7914 Zahradní párty stan 3 x 9 m + 8 bočních stěn zelený
zahradni-party-stan-9x3m-s-8-bocnimi-stenami-zeleny-1.jpg
cze-pm-12403-7.jpg
cze-pm-12403-6.jpg

Zahradní párty altán 9x3m s 8 bočními stěnami zelený. Zahradní stan využijete na všech venkovních oslavách jako jsou svatby nebo narozeninové party, ale také na sportovní akce a bleší trhy či jen pro příjemné posezení na zahradě. Stan lze rychle sestavit

Cena s DPH:2 999 Kč
Cena bez DPH:2 479 Kč
Cena: 2 999 Kč
Již není v prodeji
Kód produktu5902802904430|MAX
Tento velký zahradní pavilon je ideálním pomocníkem při pořádání Vaší zahradní párty, večírku nebo grilování na zahradě či chatě. Půdorys 9x3 m poskytne opravdu velký prostor i pro větší akce. V letních parnech Vás dostatečně ochrání před slunečními paprsky a mírným deštíkem. Za tímto účelem byl navržen a vyroben. Tento zahradní párty stan postavíte rychle a bez jediného šroubu pomocí systému plastových spojek a tyčí s pružnou pojistkou. Ukotvené nohy altánu jsou výškově stavitelné pro vyrovnání terénních nerovností. Vzhledem k nízké váze zahradního altánu je potřeba celou konstrukci ukotvit pomocí kolíků a lanka a tak zajistit pavilón - stan proti poryvům větru. Nabízený model skládacího zahradního pavilónu 3x9m je doplněn o 8 odnímatelných plachtových stěn s čirými plastovými okny. Jejich použitím vytvoříte útulné závětrné místečko bez ztráty kontaktu s okolím.
 
Hobby stany jsou praktické především pro občasné použití, kdy není vhodné mít stan na zahradě dlouhodobě postavený. Naše stany nejsou vhodné do nepříznivých klimatických podmínek, jako je dlouhotrvající déšť, vítr a neustálé vystavování slunečním paprskům. 
Stan se uplatní na zahradě během večírků a jiných akci, ideálně chrání jak před sluncem, tak před deštěm. Vhodný na oslavy svateb, narozenin, prvního přijímání, rodinná setkání, grilování atp. Ale nejen to! Dokonale se uplatní také jako obchodní stan!
 
Specifikace:
 
Barva kostry: bílá
Barva pláště: zelená
Materiál: prášková ocel + PE plášť 100g / m2
Vnější rozměry (délka / šířka / výška): 900x300x250cm
Průměr trubek: 32/25/19 mm
Hmotnost : ~ 23,5 kg
 
 
 
Obsah soupravy:
 
- kolíky k nožičkám a lankům
- napínací lanka k zesílení stanu
- konstrukce
- střecha +  2 stěny pevné + 6 s okénky
 
Má 8 stěn, které dovolují stan zcela uzavřít. Každou stěnu lze připnout zvlášť nebo zcela sejmout. To představuje spoustu možných konfigurací! Lze připnout jen zadní část a boční části nebo lze nechat pavilón bez stěn, takže bude ideálním řešením během letních veder!
 
Vezměte prosím na vědomí, že párty stan je určen pro příležitostné použití a neposkytuje žádnou ochranu během bouří nebo velmi špatného počasí. Vzhledem k velké ploše střechy nedoporučujeme nechávat bez dozoru kvůli náhlé změně počasí.
 
Altány nejsou vhodné do nepříznivých klimatických podmínek, jako je dlouhotrvající déšť, vítr a neustálé vystavování slunečním paprskům.
 
E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 2998Kč)
Antispam: 5 + 1 =