MATTEL Barbie Karavan snů 3v1 Super Camper GHL93

MATTEL Barbie Karavan snů 3v1 Super Camper GHL93
mattel-barbie-karavan-3v1-super-camper-1.jpg

Svět plný zábavy, radosti a snů. Báječné kempingové auto nabízí vše, co malí dobrodruzi potřebují na své cestě kolem světa. Plně vybavený karavan, jeho pojízdná kola a maximálně bohatou výbavu vaše děti jistě ocení. Stačí stisknout jedno tlačítko a obytný

Cena s DPH:2 499 Kč
Cena bez DPH:2 065 Kč
Cena: 2 499 Kč
Již není v prodeji
Kód produktuGHL93|MAT
Svět plný zábavy, radosti a snů. Báječné kempingové auto nabízí vše, co malí dobrodruzi potřebují na své cestě kolem světa. Plně vybavený karavan, jeho pojízdná kola a maximálně bohatou výbavu vaše děti jistě ocení. Stačí stisknout jedno tlačítko a obytný vůz je připraven na bydlení. Užijte si vodní dobrodružství v bazénu plném vody, uvařte si oběd v dokonale vybavené kuchyni nebo si uspořádejte piknik s přáteli pod širým nebem. Fantazii se meze nekladou! A poté stačí auto zase jednoduše sbalit a můžete vyrazit na další cestu.
Růžový luxusní karavan snů s plně pojízdnými koly se na cestách stane vaším druhým domovem. Najdete v něm cokoliv, co budete zrovna potřebovat. Plně vybavenou kuchyň, koupelnu, skříňky i postel pro všechny cestující.
Je zrovna parné léto? Nevadí! V bazénu se tvé kamarádky jistě příjemně ochladí. Je krásný večer? Užijte si táborák pod hvězdami. Posnídejte na kempingových židličkách a odpoledne si schrupněte v na střeše karavanu. Cestování s tímto autem bude prostě pohoda.
Vydejte se vstříc zážitkům s tímto luxusním karavanem. Odklopte přední část karavanu a odhalte sedačky pro 4 panenky, díky čemuž můžete vyrazit na výlet do míst, kam se karavan nevejde. Když se pak podíváte pod zadní sedačku, objevíte loď, která je jako stvořená k rybaření. Co víc si přát?
Nechte své děti snít! Dlouhá cesta do exotické země nebo táborák s kamarádkami hned za humny. Vymýšlení vlastních her a příběhů podporuje dětskou fantazii a jejich rozvoj.
Panenky nejsou součástí balení.

 

E-mail:
Informovat mě, pokud zboží zlevní na/pod:Kč (zadejte cenu v rozsahu 1Kč - 2498Kč)
Antispam: 9 + 6 =